Новини Умані: 6 листопада - 10 листопада 2009 року

Новости города

6 листопада голова постійної комісії з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища провела засідання комісії, на якому було розглянуто матеріали попереднього погодження місць розташування об’єктів (1), проекти відведення та технічні документації на підтвердження права власності та права користування земельними ділянками (13) та 2 заяви від юридичних та фізичних осіб, щодо питань землекористування.(Браславська К.Є.) Також було розглянуто та обговорено постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 «Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки».
В роботі комісії взяли участь секретар ради Л.М. Кирилюк, начальник земельного відділу М. М. Король та в.о. начальника міськрайонного управління земельних ресурсів в м. Умані та Уманському районні Черкаської області.

7 листопада відбулося засідання оперативного штабу виконкому Уманської міської ради з питань попередження захворювання на грип та ГРВІ серед населення міста, на якому ухвалено рішення щодо введення додаткових карантинних заходів, забезпечення посиленого протиепідемічного режиму у місцях масового перебування людей.

10 листопада на засіданні оперативного штабу ухвалені рішення та дані відповідні доручення з питань проведення додаткових профілактичних заходів щодо профілактики ГРВІ, виділення додаткових коштів з резервного фонду, виготовлення марлевих пов’язок та придбання необхідного медичного обладнання.

З початку епідемії на 10 листопада 2009 року в місті захворіло 2032 осіб на ГРВІ та 79 на грип, інтенсивний показник на 100 тис. населення становить 2317, що в 2,0 рази вище епідемічного порогу за 10 днів листопада. Захворіло 2,3% населення м. Умані. Показники захворюваності в листопаді менше місячного епідпорогу в 1,7 разів. За останню добу захворіло 275 осіб на ГРВІ, що в 6 разів більше попереднього дня та в 1,5 рази менше від 2 листопада. Захворіло 189 дорослих, що становить 68,7% та 86 дітей до 18 років. Всього госпіталізовано 38 особи, що становить 1,9% від захворівших. За останню добу госпіталізовано 4 осіб, в т.ч. 3 дітей. В місті Українським центром грипу лабораторно підтверджено циркуляцію грипу А /Н1N1 Каліфорнія.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua