Литвин відвідав Умань

Новости города

У суботу голова Верховної Ради України Володимир Литвин здійснив робочу поїздку в Умань. Він ознайомився з виробництвом фармакологічного підприємства ЗАТ „Технолог” та зустрівся з його працівниками. За словами директора підприємства Сергія Ренського, препарати виготовляються з концентратів, куплених за кордоном, усі вони сертифіковані за європейськими стандартами і відповідають імпортним аналогам.

В.Литвин відвідав Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами. Цьому медично-реабілітаційному закладу керівник парламенту подарував сучасний бойлер для нагріву води. А у дендропарку „Софіївка” Володимир Литвин посадив дуб.

Під час спілкування із журналістами Володимир Литвин заявив, що не бачить підстав для прийняття рішення про введення в Україні надзвичайного стану у зв`язку з епідемією грипу. В.Литвин зазначив, що розмови про введення надзвичайного стану в Україні під час епідемії грипу є своєрідною „пробою на реакцію суспільства на введення надзвичайного стану”.
„Будь-яке введення надзвичайного стану нічого не дасть, бо немає відповідного діалогу”, - підкреслив Голова Верховної Ради України.
В.Литвин також нагадав, що „будь-яке рішення з цього приводу повинно бути підтверджене рішенням парламенту”. Керівник парламенту вважає, що у цьому „не зацікавлені ні фракція Партії регіонів, ні фракція БЮТ, а це більше 300 голосів”.

Володимир Литвин також сумнівається у можливості ухвалення парламентом рішення про відставку першого заступника Голови Верховної Ради України Олександра Лавриновича у зв`язку із порушенням ним регламенту під час пленарного засідання парламенту у п`ятницю. Про це він заявив, коментуючи збір БЮТом підписів за відставку Лавриновича. Він також спрогнозував, що „на цю хвилю підписів може бути запропонована інша хвиля підписів” з іншою тематикою. Ці процеси В.Литвин пов`язав і з небажанням певних політичних сил розглядати і обговорювати проект бюджету на наступний рік.
„Все робиться для того, аби знайти приводи зірвати роботу у сесійній залі Верховної Ради”, - сказав він, додавши, що „нічого не вийде ні у першому, ні у другому випадку”.

http://pro-vincia.com.ua/news-h-4706.html

Видео: Литвин посадив дуб

Друзья,
посмотрите в Youtube на любительский видео ролик: Владимир Литвин в "Софиевке" 7 Ноября.

http://www.youtube.com/watch?v=mPSLwAfE7YQ

Редактор и модератор сайта

Робочий візит Литвинa видео

Репортаж выпуска новостей от 9 Ноября 2009, как Литвин провёл свой уже 3 визит.

посмотрите в Youtube

http://www.youtube.com/watch?v=NwWGjF3ClAk

Редактор и модератор сайта