Новини Умані: 13 жовтня - 16 жовтня 2009 року

Новости города

13 жовтня перший заступникміського голови Володимир Віблий провів прийом громадян з особистих питань, який відвідали 20 мешканців міста. Уманчани порушували житлові, комунальні питання, проблеми землеустрою, з приводу благоустрою вулиці та підключення будинків до мережі водопостачання та водовідведення, щодо вирішення спірних питань між сусідами.
На частину питань було дано роз’яснення, з інших були дані доручення структурним підрозділам міської ради. Їх виконання взято на контроль.

14 жовтня заступник міського голови Петро Паєвський провів засідання громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради, в ході якого відбулася дискусія з питань обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до Конституції України».

15 жовтня відбулось навчання депутатів Уманської міської ради з проблеми реформування медичної галузі міста відповідно до Бюджетного кодексу України­­. З інформацією виступили начальник відділу охорони здоров’я Сергій Токунов та головний лікар станції швидкої допомоги Сергій Гурбич. Вів навчання міський голова.

15 жовтня Умань відвідав голова міста Нава Одеса Ю.О. Шутяк та група депутатів Новоодеської міської ради. У рамках візиту відбулася зустріч із міським головою Ю.І. Бодровим, секретарем ради Л.М. Кирилюк та головами постійних комісій Уманської міської ради, під час якої відбулась ділова розмова про проблеми та перспективи розвитку місцевого самоврядування.

16 жовтня на засіданні постійної комісії з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (Браславська К.Є.). Були розглянуті матеріали попереднього погодження місць розташування об’єктів (3), проекти відведення та технічна документація на підтвердження права власності і права користування земельними ділянками (40), 8 заяв від юридичних та фізичних осіб щодо питань землекористування. У роботі комісії взяла участь секретар ради Л.М. Кирилюк.

16 жовтня на щотижневій нараді при міському голові за участю керівників органів місцевого самоврядування та виконавчих органів обговорено питання щодо роботи зі зверненнями громадян у виконавчих органах міської ради за 9 місяців 2009 року. Протягом вказаного періоду у виконком міської ради надійшло та було розглянуто 2130 усних і письмових звернень, що на 241, або 10,2% менше в порівнянні з минулим роком, що свідчить про більш якісну роботу зі зверненнями у відділах та службах виконкому. За наслідками наради відповідним відділам та службам дані доручення, які взяті на контроль.

16 жовтня радник міського голови Світлана Ліпінська провела прес-конференцію на тему: «Про підсумки та пропозиції щодо прийому паломників хасидів у м. Умань» за участю місцевих та обласних ЗМІ.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua/